Jo, Josep M. Vaqué, #tambésócindependentista

JosepM_Vaque autorJLVa néixer el 1952. És veí de Sants de tota la vida i participa activament des de fa molts anys en activitats i projectes amb entitats i associacions del districte. És músic i es dedica professionalment a la interpretació, la composició  i la pedagogia musical. Ha estat president d’ERC al districte, conseller d’urbanisme i membre de la Comissió de Govern. També ha militant a Estat Català, Catalunya Nació Independència i Solidaritat Catalana per la Independència, Va ser membre de Sants-Montjuïc Decideix i del Comitè d’Exteriors per a les Consultes sobre la independència (2009-2010).

Quan et vas fer independentista?
Sempre he tingut un sentiment d’arrelament únic a aquest país.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…el sentiment de pertinença, tant des del punt de vista emocional com racional, ja que només així estaríem a l’alçada dels països nord-europeus a nivell educacional, cultural, social i econòmic.

Què creus que passarà els propers mesos?
Seria molt important que els propers mesos no defallim en el nostre projecte i camí cap a la independència. La independència és a l’horitzó i, mentre caminem vers l’horitzó, l’anem aconseguint.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Una Catalunya oberta, culta, respectuosa, solidària, prolífica, socialment lliure i precursora

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *