Grup Parades

Les parades informatives permeten fer visible, de manera constant a tots els barris del districte, el moviment independentista que lidera la nostra territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, Sants-Montjuïc per la Independència.

Components:
Els membres que participen de l’organització i el seu desenvolupament són voluntaris que s’apunten a un planificador (doodle) que permet valorar la viabilitat de cada parada planificada.

Objectius:

Activitats:
Durant el primer semestre del 2018 s’han programat 54 parades informatives i durant el segon 66. Això vol dir que durant aquest any han estat planificades 120, de les quals, per mal temps, per no haver-hi suficients voluntaris o per coincidència amb altres actes, s’han hagut de suspendre 12 parades, el 10% de les planificades.

A més de les parades programades, hem fet parades a la Fira del Comerç al carrer, a Firentitats, a l’11 de setembre, a la Bordeta en dansa, a la Trepitjada de raïm del barri Plus Ultra de la Marina i a la Marató de TV3. I si tot va bé, també som presents a Pau sense treva un matí i una tarda.

Aquestes més de 100 parades muntades enguany, han contribuït que Sants-Montjuïc per la Independència sigui reconeguda als nostres barris com una entitat que, a més de treballar per aconseguir la independència, també es planteja millores socials.