Jo, Gemma Pérez, #tambésócindependentista

Gemma_perezVa néixer a Barcelona el 1963. Tota la seva infantesa, la va viure al barri Gòtic. Va venir a viure al districte de Sants-Montjuïc el 1992, l’any de les Olimpíades, al barri de la Marina. És professora d’institut, en concret de cicles de la família administrativa. Actualment treballa a Castelldefels. És membre de l’ANC.

Quan et vas fer independentista?
Els meus pares no són catalans, però jo, des de sempre, he sentit que el meu lloc era aquest, que aquesta era la meva terra, que aquesta era la meva gent. Estimo la terra dels meus pares, però no m’hi sento vinculada. La meva forma de pensar, de veure la vida i d’actuar és diferent. No sé si millor ni pitjor, però sé que és així com vull continuar vivint. Per això, quan vaig sentir la paraula independència, vaig saber que aquest era també el meu desig.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…ser lliures per poder decidir què volem ser.

Què creus que passarà els propers mesos?
Els propers mesos seran decisius. Hem de continuar el camí que ens porti a la independència malgrat les barres i entrebancs que ens posaran. El lema seria “ni un pas enrere”.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Independent i lliure de les cadenes econòmiques, culturals i de pensament que actualment l’empresonen.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *