Díptics informatius

Fulls per imprimir en paper DIN A4. Són útils com a material de difusió a les parades de l’ANC. Es poden descarregar en pdf clicant damunt de les imatges.
.
diptic_tots_junts_webDíptic “Tots junts”. Adreçat al veïnat que es pot sentir llunyà al tema de la independència. Cat-cast. Editat per ANC Sants-Montjuïc.

 

diptic_pensions_web Díptic “Pensions i subsidis”. Sobre les pensions en una Catalunya independent. Per combatre el discurs de la por. Cat-cast. Editat per ANC Sants-Montjuïc.

 

diptic_beneficis_webDíptic “Beneficis (o no) de la independència”. Què perdríem si fóssim independents i volguéssim ingressar a Espanya. Cat-cast. Editat per ANC Sants-Montjuïc.

 

diptic_questions Díptic “Qüestions sobre la independència”. Ràpides respostes a preguntes freqüents. Cat-cast. Editat per ANC Sants-Montjuïc.

..

diptic_politiques_socialsDíptic “Polítiques socials”. Argumentari que incideix en la independència com a instrument per construir un país socialment. Cat-cast. Editat per ANC Sants-Montjuïc.

 

Santi_Vidal_full

Escrit en defensa del jutge Santiago Vidal.(Acord de l’assemblea de l’AT de Sants-Montjuïc, 20-1-2015.)

 

Un comentari sobre “Díptics informatius

  1. Salut companys,

    Gràcies per publicar els docs. que feu servir, segur que ens seran molt útils a la nostra AT. Només volia avisar-vos que en clicar sobre el doc.”Qüestions sobre la independència” hi ha un error i el link et direcciona a la pàgina d’inici per a usuaris de wordpress.

    Una abraçada

S'han tancat els comentaris.