Índex de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre

Aquesta pàgina inclou una relació de la gent de l’Onze de Setembre que hem anat entrevistant per al web de Sants-Montjuïc per la Independència, amb els noms de les persones ordenats alfabèticament pel primer cognom:

Els criteris que seguim en aquestes entrevistes pretenen assegurar la coherència del projecte i fer-lo durar els mesos que calgui, fins a la independència 😀


2 comentaris sobre “Índex de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre

  1. Hola.
    Per què no estan totes les entrevistes indexades? N’hi ha que m’interessen, que em consten que s’han fet i estan penjades i que no sé com trobar-les.
    Si el títol és “Índex de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre”, i el text diu “Aquesta pàgina inclou una relació de la gent de l’Onze de Setembre que hem anat entrevistant per al web de Sants-Montjuïc per la Independència, amb els noms de les persones ordenats alfabèticament pel primer cognom”, com és que no hi són totes?
    Crec que hi haurien de ser.

  2. Daniel, responc el teu comentari des del grup de difusió de Sants-Montjuïc per la Independència. L’índex inclou TOTES les entrevistes publicades –pot passar que a vegades no hi figurin les dues darreres, amb el benentès que són les més fàcils de trobar. El que sí que és veritat és que en tenim moltes per publicar: aniran sortint, quatre per setmana. Gràcies per l’interès! Enric Blanes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *