Des de la seva constitució,  juny del 2011, la nostra Assemblea ha anat creixent tant en associats com en actes organitzats i en campanyes participades.

La gent de la Territorial de Sants-Montjuïc hem sortit al carrer seguint les consignes de l’ANC una vegada rere l’altre.

Juntament amb tot el país, hem viscut les manifestacions més massives que mai s’havien vist, participant en la seva organització, amb la complicitat de centenars de voluntaris. Recordem-les:

11S 2013 – La Via Catalana que va omplir d’una riuada humana la carretera de Sants.

11S 2014 – La “V” que va omplir la Gran Via de les Corts Catalanes.

11S 2015 – La Via Lliure del costat del Parlament  i la consulta del 9N que tant èxit de participació va tenir.

11S 2016 – A punt  que va ser la manifestació sincronitzada en cinc ciutats catalanes.

11S 2017 – La Diada del SÍ en la qual es va formar el signe “+” als carrers d’Aragó i passeig de Sant Joan.

11S 2018 – Fem la República Catalana lema amb el qual vam omplir l’avinguda Diagonal.

11S 2019 – Objectiu Independència lema amb el qual es va formar un estel de 6 puntes on l’epicentre fou la plaça d’Espanya (reanomenada com a plaça de l’1 d’Octubre per les entitats del barri).

11S 2020 – El deure de construir un futur millor, el dret de ser independents amb aquest propòsit es va organitzar un dels set actes descentralitzats a la plaça dels Països Catalans amb la participació de 400 persones per l’aforament limitat per les mesures Covid-19 i sent retransmès en directe pel nostre canal de Youtube

A més, durant aquest anys s’han organitzat conferències, debats, presentacions, concentracions, projeccions, contactes amb les entitats dels barris… fent en cada cas la seva oportuna projecció i difusió.