Materials de formació

En peu de pau. Espai de trobada de persones col·lectius en defensa de drets i llibertats fonamentals i les respostes davant la deriva repressiva de l’Estat. En el seu menú “formació” es poden descarregar els decàlegs (pdf) sobre accions i resistència pacífica per ser compartits.

“El factor històric”. Resum de la xerrada de formació sobre aspectes històrics sobre Catalunya i les nostres relacions amb Espanya. Organitzada per Sants-Montjuïc per la Independència i Òmnium Cultural de Sants-Montjuïc (16-3-2015, Cotxeres de Sants). El document conté una llista de llibres recomanats.

“Casos de corrupció a Espanya”. Alguns dels casos més importants i recents (recopilació feta el 16 de març de 2015).

“Un passeig pels cinc segles de Monedero”. Contraargumentació cronològica sobre l’afirmació de Juan Carlos Monedero (Podemos)sobre Catalunya: “La independència és un somni irreal perquè fa cinc segles que anem junts” (Francesc de Dalmases, 14 de març de 2015. http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/un_passeig_pels_cinc_segles_de_monedero_107166.php).

“01. Parlem de futur”. Fitxa setmanal amb idees-força. Març de 2015. Editada per l’ANC, aquestes fitxes poden ser utilitzades en totes les interaccions possibles, ja sigui textualment o a partir del seu concepte marc en articles, converses, etc.

“02. Hi guanyarem tots”. Fitxa setmanal amb idees-força. Març de 2015. Editada per l’ANC, aquestes fitxes poden ser utilitzades en totes les interaccions possibles, ja sigui textualment o a partir del seu concepte marc en articles, converses, etc.

“03. Econòmicament viable”. Fitxa setmanal amb idees-força. Març de 2015. Editada per l’ANC, aquestes fitxes poden ser utilitzades en totes les interaccions possibles, ja sigui textualment o a partir del seu concepte marc en articles, converses, etc.

“04. La República catalana”. Fitxa setmanal amb idees-força. Abril de 2015. Editada per l’ANC, aquestes fitxes poden ser utilitzades en totes les interaccions possibles, ja sigui textualment o a partir del seu concepte marc en articles, converses, etc.