Jo, Joaquim Molner, #tambésócindependentista

Joaquim_molnerVa néixer a Barcelona, concretament a Sants — les Corts. Viu a prop de la plaça d’Osca. Amb el districte, hi té una vinculació especial, a través de col·laboracions amb diverses entitats. És membre de junta de la Federació de la Festa Major de Sants i president de la Comissió de Festes del Carrer Valladolid. Es dedica al món inmobliari i és gestor de patrimoni a tercers. Va participar de manera activa amb Barcelona Decideix, va ser-ne cap de taula el 10 d’abril i va col·laborar en diversos actes al districte. En l’apartat polític ha militat en dos partits d’ideologia independentista i hi ha ocupat càrrecs importants dins de les executives: el d’imatge i comunicació dins d’ERC Sants i el de secretari d’Acció Municipal de Solidaritat Catalana per la Independència. Mai no ha deixat de seguir la politíca de proximitat dels barris i actualment s’ha dirigit més cap al sector social i cultural de les festes majors.

Quan et vas fer independentista?
Realment no sabria dir quan em vaig fer independentista: simplement, un dia vaig veure clar que teníem un problema i que Catalunya havia de sumar esforços per superar-lo, i que, per tant, tots havíem de fer un pas endavant. Va ser potser quan vaig veure clar que era català i que estava orgullós de ser-ho.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…
…defensar allò que és nostre i que ens volen prendre, tots els diners que marxen i no tornen, però per sobre de tot per gaudir del meu país sense discussió ni trampa.

Què creus que passarà els propers mesos?
No sé ben bé què passrà els propers mesos. Tinc clar què voldria que passés però no el que vindrà. No tinc una reposta clara.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Laporta va escriure el llibre Un somni per als meus fills. És un llibre que m’agrada especialment i comparteixo moltes de les coses que hi diu. La Catalunya que jo somnio per als meus fills és un país on es pugui viure en llibertat, que tingui competències pròpies i on cadascú de nosaltres pugui viure en plenitud de condicions per desenvolupar el dia a dia. Però també una Catalunya amb idea de futur de regeneració democratica, esperit de lluïta i de competència en si mateixa… Tant sols en el nostre debat intern som capaços d’assolir els notres errors i afrontar la solució amb bones garanties d’èxit. Un país unit i implicat amb la causa de seguir endavant cada dia.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *