Assaig de la cadena humana a Sants. 30 d’agost

Com ja sabeu, tenim l’honor que la Via Catalana passa per la nostra estimada “carretera”, el carrer de Sants, la Creu Coberta: un dels carrers més emblemàtics del nostre barri… i de la ciutat de Barcelona.

Per la festa major, el dia 30 d’agost, divendres al vespre, us esperem a Sants per fer l’assaig de la cadena humana de l’Onze de Setembre —esmolem ben bé les eines!

Moltíssima gent dels nostres barris es desplaçarà a fer via l’Onze de Setembre a altres llocs del territori, on fa falta més gent. De manera que, com a barri alegre i combatiu que som, el dia 30 d’agost serà una ocasió perquè les santsenques i els santsencs ens agafem de les mans per anar preparant la gran diada de l’11 de setembre.

Programa:

  • 18.30h. Concentració a la plaça Bonet i Muixí i inici de l’acte, amb la presentació de les pancartes que penjarem el dia 11 de setembre als 6 trams del recorregut de la Via Catalana: 755, 756, 757, 758, 759 i 760.
    • Ens hi acompanyaran gegants, tabalers i grups d’animació…
  • 19h. Intervenció de Vicent Partal. Núria Feliu ens recitarà una petita selecció de poemes patriòtics. A l’escenari de la plaça.
  • 19.30h. Començarem a distribuir-nos per formar la cadena al llarg del carrer de Sants.
  • 20.14h. Moment culminant de l’assaig de la cadena humana.

Hi haurà també a la plaça de Sants, al costat del quiosc, una parada on podreu adquirir les samarretes de la Via Catalana.

Utilitzarem a Twitter l’etiqueta #ASantsFemVia

CARTELL VIA 30Anou


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *