Constitució del nou Secretariat Territorial de Sants-Montjuïc per la Independència

Després de les eleccions realitzades el passat dissabte, 11 de maig de 2013, reunit l’equip de Coordinació de SMxI, s’acorda la constitució del nou Secretariat, que serà la següent:

  • Coordinador: Joan Mollà Bernadas
  • Secretari: Francesc Mercader Mata
  • Tresorer: Jesús Ventura Claverol
  • Vocal: Carme Jaume i Massó
  • Vocal: M. Lluïsa Pahissa Casadevall
  • Vocal: M. Carme Planas Ruiz

El nostre funcionament habitual està basat, però, en un grup més ampli, l’equip de Coordinació, al qual s’integren altres companyes i companys en funció de les seves disponibilitats i interessos, a proposta del mateix equip.

Volem aprofitar l’ocasió per expressar un sincer agraïment al que durant aquest any ha estat el nostre coordinador, Xavier Vallès i Clotet, per tota la feina que ha fet i per la seva continua dedicació des de la creació de la nostra territorial. El Xavier deixa la territorial perquè es trasllada de domicili, però continuarà treballant a l’ANC. Segur que també farà bona feina allà on s’ha instal·lat.

Des d’ara, els membres del nou equip de Coordinació, que, de fet, és continuador de l’anterior, continuarem empenyent i coordinant les activitats de la nostra territorial, i treballarem com sempre per anar seguint el full de ruta de l’ANC, mirant de fer cada dia més propera la nostra fita d’assolir un estat propi, de tenir la Catalunya independent que volem.

Us demanem el vostre suport actiu, els vostres suggeriments, la vostra participació en totes les activitats i les campanyes: aquest estiu pot ser decisiu. Tenim i tindrem encara molta més feina de la que ja hem fet, i necessitem a tothom per dur-la a terme, sabem que podem comptar-hi, per aconseguir la nostra fita com més aviat millor.

Pel nostre futur: independència!

Independència és llibertat. Catalunya, nou Estat!

 

16 de maig de 2013
Equip de coordinació


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *