Jo, Teresa Sánchez, #tambésócindependentista

Teresa_sanchezVa néixer el 1982 i treballa com a informàtica, desenvolupant webs en una consultora. No és veïna del districte, però hi ve sovint, perquè hi viu la seva cunyada, prop de l’antic mercat de Sants. Està subscrita a l’associació Ara o mai!

Quan et vas fer independentista?
Quan tenia uns dotze anys i vaig començar a conéixer la nostra història.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…marxar d’un país que ens insulta i menysprea, tot i sobreviure econòmicament gràcies a les nostres aportacions.

Què creus que passarà els propers mesos?
Crec que la situació anirà empitjorant (tant econòmicament com socialment, a causa d’iniciatives com la de la nova llei de cultura o la no-flexibilització del dèficit) fins que la consulta serà l’única sortida. Espero sincerament que no triguem gaire a fer-la, o acabarem malament.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
M’agradaria que fos un país progressista, amb una forta política social, semblant per exemple a la de Suècia, i amb una activitat basada en la innovació i la investigació científica. M’agradaria que tinguéssim una bona escola pública, un bon nivell cultural i unes bones infraestructures.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *