Campanya 21D – Les piulades del 13/12

piuladaFins a les eleccions, cada dia es faran córrer dos missatges pel twitter, a les 10 h i a les 17 h aproximadament, per fer-nos reflexionar a escala personal i perquè, un cop llegits, els repiulem o fem algun comentari. Cada dia aquests missatges versaran sobre un tema concret que volem difondre més enllà de les nostres possibilitats i per això us demanem la vostra col·laboració.
Aquí teniu l’enllaç [1] per accedir al nostre twitter. Busqueu les piulades i ajudeu-nos a difondre-les!

El tema d’avui: ELS RECURSOS

Segons la Viquipèdia [2], i simplificant-ho, en general els recursos són quelcom que produeix un tipus de benefici. Per això parlem de recursos naturals, econòmics, tecnològics… Però la potencialitat dels recursos ve determinada, en gran mesura, per la seva disponibilitat limitada per la quantitat del producte i pel consum que se’n fa.

Estem convençuts, i està àmpliament demostrat, que els catalans tenim una gran capacitat per produir benefici i, per tant, generem riquesa. No oblidem que aquesta és la principal raó per la qual l’Estat espanyol es nega a donar-nos, no ja la independència que també, sinó de negar-nos el dret a decidir, “por si acaso”.

Per què volem la independència? – Doncs, senzillament perquè si tenim possibilitats perquè tenim recursos (naturals, econòmics, humans emprenedors i creatius…), ens cal només poder administrar-los bé i obtenir el màxim rendiment possible.

 

—–enllaços—–
[1]  https://twitter.com/assembleasmxi
[2] https://es.wikipedia.org/wiki/Recurso

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *