Criteris de difusió – Eleccions Municipals i Europees 2019

Estem en campanya electoral per a les Eleccions Municipals i Europees 2019. Des de Sants-Montjuïc per la Independència, assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, volem explicar quin paper tenim en aquesta campanya. Per això hem decidit publicar els criteris amb els quals fem la difusió dels missatges electorals.

  • Sants-Montjuïc per la Independència - Difusió Eleccions Municipals i Europees 2019Mantenim el compromís amb la transversalitat dins de l’independentisme. A les eleccions municipals a Barcelona es presenten 4 forces polítiques independentistes (Esquerra Republicana, Junts per Catalunya, Barcelona És Capital i Candidatura d’Unitat Popular – Capgirem Barcelona). Volem contribuir a igualar en presència aquestes quatre candidatures. A les eleccions europees se’n presenten dues: Junts per Catalunya – Lliures per Europa i Ara Repúbliques.
  • Compartim missatges d’aquests partits amb contingut programàtic. No elaborem contingut propi per a cap candidatura, sinó que ens limitem a compartir el publiquen.
  • Prioritzem els missatges enfocats inequívocament cap a la intenció de complir el mandat de l’1 d’Octubre i implantar, a tots els efectes, la República Catalana a curt termini.
  • Prioritzem els missatges publicats per les delegacions que cada candidatura té a Sants-Montjuïc i els que fan referència a convocatòries d’actes electorals dels partits independentistes a Sants-Montjuïc.
  • NO compartim cap missatge on els partits independentistes es critiquen o s’ataquen entre ells, directament o indirectament.
  • NO compartim cap missatge de cap partit que no estigui compromès amb la Independència.

Insistim en que és imprescindible que les forces compromeses amb la República Catalana deixin de banda la lluita per les engrunes que ens llança el règim espanyol i unifiquin la seva estratègia política i institucional per fer complir la voluntat majoritària del poble de Catalunya de tenir una República independent, lliure i social. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *