Xerrada-presentació a Sants d’Addendum, d’Albert Pont. Dimecres 16 d’octubre

CARTELL PARTAL
Presentació del nou llibre d’Albert Pont, Addendum, a càrrec de l’autor.
Lloc: Cotxeres de Sants, pl. Bonet i Muixí.
Dia i hora: dimecres 16 d’octubre a les 19h.

Delenda est Hispania (el llibre anterior d’Albert Pont i èxit de vendes) va néixer de la voluntat de desacompelxar el sobiranisme català. D’obrir les mentalitats i canviar les actituds. D’imaginar un escenari que fins aleshores semblava una utopia. I des de la seva aparició, el setembre del 2012, moltes coses han canviat per sempre més. Fa tan sols un any no hauríem estat capaços ni de somiar on som ara. I tot això sense trencar ni un sol plat.

Addendum neix amb la necessitat de complementar Delenda est Hispania en qüestions molt concretes que suposaran un enorme repte per als nostres representants polítics durant el procés de transició constitucional de Catalunya a la plena sobirania.

Perquè el procés continua inexorablement. La decisió ja està presa. No hi ha marxa enrere. No tornarem a l’estat anterior. La construcció de les estructures d’Estat no té aturador: hisenda pròpia, diplomàcia, banc central… Cal començar a dissenyar les estratègies per superar els riscos del procés, sent conscients que, mentrestant, l’Estat espanyol actuarà per ofegar, centralitzar i generar una involució en tots els àmbits que estiguin sota el seu control. La bona notícia és que cada vegada seran menys. I que nosaltres ja estem treballant en un escenari que ells ni tan sols han previst.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *