Webmàster, la nostra enquesta, al vostre web

La webmàster de l’Assemblea Territorial de Fort Pienc ens deia a primera hora de la tarda: “Com puc publicar la vostra enquesta sobre la pregunta de la consulta al nostre web?”. L’informàtic de referència de Sants-Montjuïc ha posat fil a l’agulla. Ha afegit una pàgina “especial” i ha fet alguns canvis al codi de WordPress per fer-ho possible. Si ets webmàster, només et cal inserir el frame següent al codi de la pàgina on vulguis que es vegi l’enquesta (és HTML: tant se val si el teu web és un WordPress o no).

<iframe src=”http://smxi.cat/enquesta-externa/?amplada=300″ style=”height:460px; width:340px; border:0; overflow:hidden”/>

A l’etiqueta “src”, hi pots canviar el camp que determina l’amplada per indicar al nostre servidor quants píxels ha d’ocupar l’enquesta i adaptar-se així a l’espai disponible al teu web.

Publiquem el contingut del nostre web amb la llicència Creative Commons Reconeixement – NoComercial – Compartir Igual 3.0. Això vol dir el següent: qui vulgui pot reproduir l’article en què apareix l’enquesta, “A la consulta, quina pregunta preferiràs que et facin”, sencer o en part, o adaptar-lo de la manera que li sembli millor. L’únic que demanem són dues coses:

  • Que hi consti com a font Sants-Montjuïc per la Independència (el nom sencer, no la sigla).
  • Que es comparteixi de la mateixa manera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *