La unilateralitat i el relat internacional

Amb “La unilateralitat i el relat internacional” continuem amb els Debats Republicans a Sants-Montjuïc per la Independència, el cicle amb el qual presentem idees sobre el procés independentista amb veus de primera línia.

El debat sobre la conveniència, o no, de la via unilateral per assolir la República Catalana ha estat present des de l’inici del procés. Però des de la recuperació -parcial- de la normalitat democràtica després de la barrabassada de l’aplicació de l’article 155, ha estat un dels centres d’interès. Per haver enfrontat les estratègies de dos dels grans partits independentistes i per veure qüestionada la seva adequació davant d’una comunitat internacional que defensa l’interès d’Espanya en mantenir la seva unitat territorial. Almenys, per ara.

Per això recuperem aquest debat, que inicialment estava previst pel passat 27 d’octubre però vam haver de suspendre per una causa de força major, en el qual intervindran:

  • Bàrbara Roviró, professora de llengua, literatura i didàctica romàniques de la Universitat de Bremen (Alemanya), i membre del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana.
  • Albano Dante Fachín, periodista i activista, exdiputat al Parlament de Catalunya i actual promotor del canal OctuvreCAT.

  • Dia: Dimecres, 1 de desembre de 2021
  • Hora: 7 del vespre (obertura de portes a 2/4 de 7)
  • Lloc: Teatre de la parròquia de Sant Medir (C/ Constitució, 17, Sants-Montjuïc)

També es podrà seguir en directe al nostre canal de YouTube:

https://www.youtube.com/user/assembleasmxi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *