Una gran commemoració

·
Ahir dilluns es complien cinc anys d’ençà que vam començar a mobilitzar-nos a favor de la independència i contra la repressió galopant que anàvem patim.

Durant aquests dilluns també s’ha fet costat amb nom i cognoms a les diferents persones exiliades, empresonades i represaliades fent-se les pertinents crides per acompanyar-los en el seu calvari.

Hem tingut dilluns de diferents intensitats assistencials encara que ni les inclemències del temps ni les festivitats han aconseguit desanimar-nos i, per això, hem arribat al 7 de novembre de 2022 amb més força que mai.

Aquest dilluns vam participar unes 85 o 90 persones que vam poder gaudir de les aportacions que hem rebut i que han tornat a il·lusionar-nos en veure que l’esforç de tots plegats serveix, que no estem errats i que ens permet carregar les piles per continuar fins a assolir els nostres objectius, la independència del país i la fi de tota mena de repressió.

Us convidem a gaudir de l’àlbum fotogràfic que recull les millors imatges i vídeos enregistrats a la placeta de Ramon Torres Casanova on, des de fa cinc anys ens trobem tots els dilluns.

Accés a l’àlbum: https://photos.app.goo.gl/4cAd1Q3U5GV6x3yD8

Durant l’acte es van llegir uns documents que l’àlbum fotogràfic no permet incloure, però que us facilitem els seus enllaços:

A tothom, moltes gràcies pel vostre suport i perseverància que teniu.

·


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *