Tot allò que sempre havies volgut saber sobre la independència (però mai vas gosar preguntar)

Des del gener de 2013, a Sants-Montjuïc per la Independència publiquem cada dilluns una tria de 3 articles, 2 vídeos, 1 àudio i 1 web de la setmana anterior. Acumulem ja més de tres-centes recomanacions, que apleguem ara en una sola llista, un índex general que anirem actualitzant d’ara endavant –amb la intenció que pugui respondre les preguntes que tots ens havíem fet un dia o altre sobre la independència i… la premsa borbònica mai ens va respondre, ni ens respondrà.

Fotograma de l'esquetx dels espermatozous de la pel·lícula de Woody allen Tot el que havies volgut saber sobre el sexe (però mai vas gosar preguntar)

  • Hem repartit les recomanacions en 19 categories:  [1] Activisme, actes i mitjans; [2] Assemblea Nacional Catalana; [3] Consell Assessor per a la Transició Nacional; [4] Dret; [5] Economia; [6] Escòcia (i Gibraltar); [7] Espanya, corrupció i ruptura democràtica; [8] Govern; [9] Història; [10] Immigració; [11] Independentisme (les veus, el procés, etc.); [12] Internacionalització; [13] Països Catalans; [14] Partits polítics; [15] La pregunta, la consulta, després del 9N i abans del 27S; [16] República Catalana; [17] Testimonis; [18] Unió Europea i [19] Via Catalana cap a la Independència. Cada recomanació apareix només en una categoria, tot i que n’hi ha moltes que serien susceptibles d’aparèixer a més d’una a la vegada.
  • Dins de cada categoria les entrades s’ordenen pel cognom dels autors (els articles escrits en col·laboració apareixen més d’una vegada, una per autor), i darrere del nom i el cognom de l’autor, les lletres T, V, À o W indiquen el format: text, vídeo, àudio o web.
  • La data és la de publicació (si no ens consta la data o si recuperem un document antic, consignem la data del diumenge que tancava aquella setmana).
  • Hem optat per enllaçar amb l’article del nostre web en què vam seleccionar aquella entrada: et fem fer un clic més, però assegurem que recuperes la informació completa, amb el títol del document i amb la referència del lloc on va sortir publicat, i amb la durada (dels vídeos i els àudios). Ens curem en salut per si al cap dels mesos hi ha algun enllaç que falla.
  • A l’índex, hi falten ara mateix les tries de juliol a octubre de 2014.

Activisme, actes i mitjans

Assemblea Nacional Catalana

Consell Assessor per a la Transició Nacional

Dret

Economia

Escòcia (i Gibraltar)

Espanya, corrupció i ruptura democràtica

Govern

Història

Immigració

Independentisme (les visions, el procés, etc.)

Internacionalització

Països Catalans

Partits polítics

La pregunta, la consulta, després del 9N i abans del 27S

República Catalana

Testimonis

Unió Europea

Via Catalana cap a la Independència

Tenim tres pàgines més amb repertoris d’enllaços que et poden interessar:


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *