Vols que et fem una festa Indetàper a casa?

Indetaper_LorenzoTe’n recordes que abans feien tupperwares, oi? Pronunciat tàper-uers, eren una mena de festa promocional a casa d’algú que ja gastava aquests envasos per preparar, conservar o servir menjar. La gràcia de l’empresa Tupperware va ser, i continua sent, vendre els seus envasos d’una manera singular: un especialista en Tuppeware li organitza una sessió sobre els envasos a la persona que vulgui, a casa d’aquesta persona, per a la seva colla d’amics i família. En un ambient còmode, tothom pot preguntar i rebre explicacions precises sobre els avantatges del producte. Fa més de seixanta anys que es fan tuppewares i és un sistema de vendes que funciona.

Després del tupperware, no fa gaire, va sorgir el tuppersex o tapersex, amb la finalitat de vendre consoladors i altres joguines en comptes d’envasos d’alimentació. I ara arriba l’Indetàper, que ja et pots imaginar què ven i a qui. A Sants-Montjuïc per la Independència, tenim els especialistes, disposats a anar a casa teva, tu que ets independentista i ja coneixes prou el producte, per presentar bons arguments i informació contrastada als teus millors amics i a la família, a algun petit grup que encara no gasti sobiranisme, que tingui dubtes sobre la seva qualitat, o que els sàpiga greu abandonar el producte federal de tota la vida.

Votar per la independència de Catalunya és un assumpte seriós. És una decisió difícil, sobretot per motius sentimentals, o incerta, si un només rep informació dels mitjans de comunicació espanyols. Els nostres especialistes de l’Indetàper no tenen com a objectiu convèncer ningú, sinó solament oferir-se a aclarir dubtes, a enraonar amb calma i amb total respecte per les opinions contràries. En saben: tenen dades, raons que fan rumiar, han passat moltes hores xerrant a les nostres parades informatives amb gent de tota mena. Són veïns del barri. Només un detall pràctic: les festes tupperware no s’adreçaven als qui detestaven els envasos de plàstic per conservar el menjar –de la mateixa manera, les festes d’Intetàper no busquen la confrontació o el debat amb els qui no entenen ni tan sols que teníem dret a votar el 9N. Anem a escoltar i a explicar-nos, no pas a discutir-nos.

Com podem organitzar-te una festa Indetàper? Ben fàcil, enviant-nos un missatge de correu smxind.info@gmail.com o passant pel local d’Alcolea 75 un dilluns o dimecres de les 6 a les 8. Ja concretarem el lloc, a casa teva o al local o en una altra banda, i el dia i l’hora, quants serem, si hi ha algun tema que preocupa especialment als assistents, i quant hauria de durar tot plegat. Cap problema.

Tupperware_plastic_containers (font: Wikpedia)

Hem d’agrair la idea de l’Indetàper a Sant Cugat per la Independència, que ha posat a més a més tot el material necessari a l’abast de qualsevol assemblea territorial al seu web.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *