Tenim presos polítics a Catalunya!

La jutgessa de l’Audiència Nacional acaba de dictar sentència: PRESÓ SENSE FIANÇA PER JORDI CUIXART I JORDI SÀNCHEZ, acusats d’un delicte de sedició.

Aquestes són les primeres accions de protesta previstes:

1️⃣ Aquesta nit, les 22h, CASSOLADA!

2️⃣ Demà, dimarts 17-O, a les 12 del migdia ATURADA de protesta davant dels llocs de treball.

3️⃣ Demà a les 19h CONCENTRACIÓ SILENCIOSA davant de les delegacions del Govern espanyol a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona de forma pacifica i democràtica.

IMG-20171016-WA0030

LÍNIES ESCRITES PER JORDI SÀNCHEZ DES DE L’ “AUDIENCIA NACIONAL”

La confiança en el poble de Catalunya és absoluta. El civisme i l’actitud ferma ens fa guanyadors. Estar junts, units, ferms com l’1 d’octubre ens fa guanyadors.

Des de dins de l'”Audiencia Nacional”, en la certesa que la llibertat, ni personal ni col·lectiva, mai serà resultat d’un mercadeig.

No vàrem cometre cap delicte. El dret a manifestar-se, expressar-se i votar és irrenunciable. Aquest és el camí de llibertat que hem escollit.

Gràcies per tants suports. Ens sabem acompanyats de molta gent, del Sí i del No, perquè la causa de la llibertat i la democràcia és de tothom.

Convençut que avui tornem a dormir a casa. Ho dic del cert. Les acusacions no aguanten dos minuts en cap Tribunal. Són escandaloses i ho saben.

Jordi Sànchez
President de l’Assemblea Nacional Catalana


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *