Tenim acord

  • Actualització: L’Assemblea convoca concentració davant del Parlament, demà diumenge, a les 5 de la tarda, per donar suport a la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. La colla de Sants-Montjuïc per la Independència ens trobarem a les 4, al costat del quiosc de la plaça de Sants.

La generositat dels nostres 72 diputats ha fet possible allò que semblava impossible.

  • L’Assemblea Nacional Catalana celebra que finalment els 72 diputats independentistes hagin assolit un acord per investir president i formar Govern per tirar endavant el mandat democràtic sorgit del 27S.
  • Valorem molt positivament que tot l’esforç per assolir aquest acord vingui precedit d’una sèrie de pactes que enforteixen aquest nou Govern que ens ha de dur fins a la República Catalana.
  • Des de l’Assemblea animem el nou Govern a impulsar i desplegar la Declaració aprovada pel Parlament el 9 de novembre i ens comprometen a donar-hi tot el suport des de la societat civil.
  • A partir d’aquest mateix moment l’Assemblea continua treballant per eixamplar encara més la majoria social favorable a la independència. Ens comprometem a enfortir el procés nacional amb iniciatives que ens ajudin a acostar-nos i coincidir amb totes aquelles persones i entitats que treballen per la construcció del nou país.
  • Obrim un període de 18 mesos, que fins i tot pot ser menor, en què cal treballar a fons i amb tota la il·lusió per bastir les bases fermes del que ha de ser el nostre nou país, la República Catalana, lliure, democràtica i socialment justa.

Tenim acord, tenim govern, fem via cap a la República Catalana!

Al Parlament, des de quarts de cinc, per seguir el ple d'investidura des de la pantalla gegant de l'Assemblea Nacional Catalana

Al Parlament, des de quarts de cinc, per seguir el ple d’investidura des de la pantalla gegant de l’Assemblea Nacional Catalana

Cava i televisió durant més de 5 hores a Alcolea 75, dissabte, per on han passat molta gent de l’Assemblea, de les agrupacions locals dels partits i les entitats del districte.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *