SMxI proposa posar l’estelada a… el Parc de Bombers de l’Escorxador

Els Bombers de la Generalitat van penjar l’estelada al Parc de Mataró, i ara els pressionen perquè la retirin. Divendres van rebre el suport de moltes entitats, de partits polítics i de Mataró per la Independència i l’Assemblea Sectorial de Bombers de l’Assemblea Nacional Catalana.

S’acosten uns mesos que ens exigiran solidaritat, que ja n’exigeixen amb els mestres de les Illes, amb el conductor valencià condemnat a 6 mesos de presó per negar-se a parlar en castellà a la Guàrdia Civil, amb els regidors d’Iniciativa de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat amenaçats per Plataforma per Catalunya per defensar el dret a decidir… A nosaltres ens agradaria veure estelades pertot arreu, fins i tot al barracó provisional dels Bombers de Barcelona al Parc de l’Escorxador, abans que el desmantellin per ordre judicial, per ocupació d’un espai destinat a zona verda.

El Parc de Bombers de l'Escorxador, amb l'estelada

El Parc de Bombers de l’Escorxador, amb l’estelada (foto de Josep-Lluís Gonzàlez retocada amb Photoshop)

Aquesta foto s’ha retocat amb Photoshop per afegir-hi l’estelada. I ja sabem que el parc és a l’Eixample, però no ens direu pas que aquesta estelada no es veuria des de Sants!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *