SMxI proposa posar l’estelada a… el Palau Sant Jordi

Aquest cap de setmana proposem posar l’estelada al Palau Sant Jord. Volem que la vegi tot el món!

Volem penjar l’estalada al Palau Sant Jordi perquè és molt més que un pavelló d’esports: recordem que allà va ser on l’ANC va fer la seva assemblea constituent el 10 de març de 2012. Aquell dia es van aprovar els estatuts, el reglament intern i el full de ruta de l’Assemblea Nacional Catalana.

El Palau Sant Jordi és una de les seus dels mundials de natació 2013. Quedarà gravada per a la història la xiulada a l’himne espanyol i el cant dels Segadors per part de la majoria del públic assistent a la cerimònia d’obertura.
palau_sant_jordi_estelat

 Aquesta foto s’ha retocat amb Photoshop per afegir-hi l’estelada.


Un comentari sobre “SMxI proposa posar l’estelada a… el Palau Sant Jordi

 1. CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA

  Hem tingut una idea!

  Tal com hi haurà la cadena humana per la independència, també volem fer una “cadena de blogs”. Tots els bloguers que vulguin participar es poden apuntar en el Blog creat expressament per l’esdeveniment (només cal deixar un comentari manifestant la voluntat de participar):

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

  Al blog, hi ha una pestanya on, per rigorós ordre d’arribada es va apuntant tothom que vol participar en aquesta gran “enllaçada” de blogs “. És aquesta:

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/ordre-dels-enllacos.html

  I què hem de fer? La setmana de l’11 de setembre (des del 9 fins al 15) publicarem un post, cadascú al nostre blog, sobre Catalunya (des del punt de vista que vulguem: poètic, reivindicatiu, gastronòmic, imatges…) i, en acabar l’ escrit, posarem una frase tipus “i la cadena continua aquí…” i un enllaç que porti al blog següent a la llista (si jo sóc el 42, doncs el 41 enllaçarà el meu blog i jo enllaçaré el 43)

  Ja està, no cal fer res més. Així uns ens anirem enllaçant als altres fins a fer una llarga cadena de blogs per la independència… T’hi apuntes? :-))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *