Si els partits no es posen d’acord, ens mobilitzarem una altra vegada


Fotografies de Josep-Lluís González

El Secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana es reuneix avui a Sants. Entre les decisions més rellevants, hi ha l’aprovació de propostes per la desobediència civil, la insubmissió fiscal i la internacionalització del conflicte. Carme Forcadell ha explicat, en nom de l’Assemblea, que “no entenem i lamentem profundament que els partits no es posin d’acord sobre la consulta. L’Onze de Setembre, el mandat popular va ser inequívoc i els resultats electorals del 25 de novembre el van refrendar. Si els partits no es posen d’acord, ens mobilitzarem una altra vegada”.24 comentaris sobre “Si els partits no es posen d’acord, ens mobilitzarem una altra vegada

 1. Espanya s’enfosa i ens arrastra. No ens queda altra sortida que la independència. Val més caure com a Nació que arrastrats per un pais qu mai no ens a volgut com a persones si no com a criats i esclaus.

 2. Totalment d’acord. Tant els que varen votar ERC com CIU el missatge era clar. Si no compleixem que la ANC convoqui una altra mani.

 3. No podemos permitir que la politica de partidos arruinen la decision de un pueblo.No puedo soportar más
  las humillaciones menosprecios que llegan desde España, y lo que es peor,de parar ahora el proceso
  Soberanista,la reacción y acción española.Nos querran aplastar y eso no lo podemos permitir.PASEMOS A LA ACCION.YA.
  El hecho de esceibir en catalan se lo debo a la enciclopedia Vergara y a una asignatura de mi niñez FORMACION DEL ESPIRITU NACIONAL Y DOCTRINA DEL MOVIMIENTO.y eso no debe volver a pasar.PER LA TERRA,PER CATALUNYA.ANEM ANDAVANT AMB O SENSE POLITICS JA.

 4. Estic d’acord, també s’ha de fer pedagogia i aviat , doncs hi ha moltes persones que a l’ hora de la veritat els fa por de votar independencia.

 5. no ens podem dessesperar pero la veritat es que s´ha caba la paçiencia.La culpa es que no ens asebentem dels petits detalls que fa duptar del qué passará.De una banda en DURAN que fot la trabeta per un costat,a l´altre banda en MAS que deu estar lligat de mans i peus amb DURAN ( perqué si nó no ho antenc ) i al mig está l´ORIOL que és al meu parer el que té més cap.ES PER AIXÓ QUE SOM MOLTS QUE COMFIEM AM LA VOSTRA TASCA QUE FEU PERQUE GRÁÇIES A GENT COM VOSALTRES I AMB LA TASCA QUE FER DESDE LA FOSCÓ NOSALTRES PODEM ESTAR MÉS ASEBENTATS DE LO QUE PASSA A CASA NOSTRA…………SALUT COMPANYS

 6. Molt be hi estic completament d’acord, sempre podem fer cassolades desde casa cada dia si fa falta.
  Gracies per continuar lluitant, va molt be sapique que hi ha algu que recolza, avui tenia el dia pesimista i la publicacio a facebook m`ha renovat els anims per a seguir.

 7. Crec que ara és el que ens toca fer a la societat civil. Hem de tornar a deixar clar el que volem i que realment es vegin obligats a iniciar aquest procés. Estaria molt bé poder fer una manifestació tant multitudinària com la del dia 11 per exempe el dia de Sant Jordi d’aquest 2013 o bé la diada del 2013 mateix. Crec que ens hem de posar les piles i no deixar passar aquest moment històric!!

 8. Cap estat pot frenar la voluntat d‘un poble. 11setembre del 2013 o màxim del 2014 hem de saber que vol el nostre poble. No podem estar tots pendents dels burócrates i/o polítics. No son tan importants per molt que aixi ho pensin. Estan al nostre servei i de tant en tant els hi hem de recordar.

 9. Les vegades que facin falta. Està clar que la Independència de Catalunya només té un camí, el clam popular i només així cridant ben fort poder podrem fer comprendre al món els nostres sentiments i els nostres dessitjos. Carme, tu has de posarte al davant de tot, amb el suport de l’Assembea Nacional i el suport del poble, ningú ens podrà aturar. Trieu amb cura a les persones que han de liderar el nostre Païs i feu una passa endavant, Volem la Independència i la Senyora Carme Forcadell ha d’esdevenir la Molt Honorable, no tingueu por i continueu lluitant

 10. Estaria bé una mani per Sant Jordi per a que es faci el referendum el 11 de setembre de 2013 com a molt tard. Tenim pressa.

 11. Si Sr. Em de fe tot el k espugui per marcha de espanya no es por aguanta mes , encara pensó com piden tañí tanta pasiensia.

 12. Veo que una vez más , el que tiene las cosas claras es el pueblo , los politicos “felpudos rojos” allá por 1700 siguen con sus debates interminables y sus deciciones lentas y de tan lentas inoportunas .
  El futuro de nuestro País y de nuestros hijos está en nuestras manos , no debemos claudicar , adelante

 13. D’acord i aprofitem per fer que el nostre moviment sigui un referent en les mobilitzacions del segle XXI. Som lluny del 1789 però som fills de l’esperit de llibertat que va impregnar la revolució, no fem sang però hem de ser ferms, fermes per tirar endavant el projecte, som un poble i som una nació.

 14. Endavant ANC !!! Penseu que centenars de milers de persones confian amb vosaltres perquè sou la veu de la societat civil. Dintre la Web : Cat Web , us faig continuament pedagogía i propaganda ja que cerc irreversiblement amb el moviment que vareu posar en marxa. Endavnt i independència !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *