Seguretat informàtica

Fer efectiva la República Catalana implica que el control del territori el tingui el poble de Catalunya i no les forces d’ocupació espanyoles. Part d’aquest territori és el ciberespai.

Assolir la sobirania al ciberespai és clau i fonamental per poder fer efectiva la República Catalana. La lluita no violenta per assolir la independència de forma unilateral, requereix molta organització i coordinació de tot el poble català. Això és molt difícil fer-ho si l’adversari controla les nostres comunicacions i els nostres sistemes d’informació i limita la nostra llibertat en aquests àmbits.

Però assolir aquesta sobirania no és gens fàcil ni evident. Mentre les forces d’ocupació puguin tancar webs, puguin identificar tuitaires i perseguir-los, puguin impedir que es critiqui al rei d’Espanya a internet, puguin escoltar converses telefòniques o espiar correus electrònics…. no serem sobirans en aquest espai.

Vine a la xerrada sobre seguretat informàtica bàsica i posa el teu gra de sorra per aconseguir que les forces d’ocupació perdin el control en aquest espai.

Tens una cadira esperant-te!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *