Rebuig a la persecució judicial

434319598_113815Aquest dissabte, a les 12.00 h, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació de Catalana de Municipis convoquen tots els alcaldes i les alcaldesses catalans a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Mostraran el seu rebuig a la persecució judicial ordenada pel govern espanyol per tractar de frenar el referèndum d’independència. Hi ha 750 alcaldes amenaçats penalment —bé, per ser precisos, en deuen ser 751, comptant-hi Ada Colau, l’alcaldessa de Barcelona, segons el que s’ha afanyat a explicar el portaveu de Mariano Rajoy aquest divendres al migdia.

Els alcaldes seran rebuts primer a l’Ajuntament de Barcelona, travessaran la plaça i seran rebuts al Palau de la Generalitat pel president Carles Puigdemont, acompanyat de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. La gent de l’Assemblea Nacional Catalana no hi fallarem. Serem aquest dissabte a les 12 a la plaça de Sant Jaume en solidaritat amb els alcaldes independentistes.

El referèndum continua avançant, i les amenaces del govern espanyol ens continuen carregant de raó davant de la comunitat internacional. Ja pots imaginar que hi ha cada vegada més gent arreu del mon que comprèn que la independència és l’únic remei que tenim els catalans.

Si ens toquen un alcalde, ens toquen a tots!

Comunicat de l’Assemblea Nacional Catalana


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *