Plantem l’estelada a… la comissaria de la policia nacional a la Verneda

Ni la Verge ni la devoció per l’Opus Dei ni la falta de coratge personal haurien de salvar aquesta vegada Jorge Fernández, ministre de l’Interior, de plegar. És tan hipòcrita, com a destacat ministre de Rajoy, que ho negarà tot. Són prou perversos perquè imaginem que el més plausible és que, per fer-lo fora, aprofitaran una remodelació del govern, tot agraint-li els serveis prestats, després de les eleccions europees –i el faran fora per inútil, no per una qüestió de principi. Vuit policies nacionals gosen apallissar un pacífic ciutadà per expressar les seves idees polítiques amb un mocador al coll —per dur l’estelada en un partit de futbol–, gosen vituperar-lo argumentant que els ha agredit resistint-se a la seva autoritat… I no passarà res? Quina merda d’estat de dret és aquesta Espanya? Ah, sí, l’Espanya de la corrupció institucionalitzada dels dos grans partits politics que van votar la setmana passada contra el referèndum d’autodeterminació.

L'estelada a la comissaria de la Verneda (foto retocada amb Photoshop)

L’estelada a la comissaria de la Verneda (foto retocada amb Photoshop)

Aquesta foto s’ha retocat amb Photoshop per afegir-hi l’estelada.

L’estelada a la comissaria de la policia nacional al barri de la Verneda ens recorda que les forces i cossos de seguretat de l’estat es comporten com una força d’ocupació, més encara en aquests mesos de rebel·líó popular creixent. Desconeixen la nostra llengua i, encara, acostumen a reaccionar agressivament quan un ciutadà qualsevol no els parla en castellà i posa en evidència que són uns incompetents per exercir qualsevol mena de funció pública al nostre país –què li hauria passat a Rafel Martín si, mentre es defensava dels cops, s’hagués adreçat en català, llengua oficial a la ciutat on el Barça jugava la copa del rei, a la banda d’energúmens que abusava de la seva condició d’agents de l’autoritat? Menyspreen els nostres símbols, i toleren, com ha pogut observar la comunitat internacional, la simbologia nazi del franquisme. Es trenquen el cap, i gasten els diners que haurien de dedicar al benestar social de la gent, per vincular l’independentisme a la violència. També l’apartheid era un sistema constitucional, amb un president electe, amb un ministre de l’Interior que dirigia una policia que aplicava la llei, i no va poder derrotar una gent que lluitava amb la justícia del seu costat, com no derrotarà aquesta Espanya de cor glaçat una gent que es regala roses i llibres per Sant Jordi i omple d’estelades els seus balcons.


Un comentari sobre “Plantem l’estelada a… la comissaria de la policia nacional a la Verneda

  1. actuem d’un cop,devant dels atatcs que estem patin desde fa 300 anys en el nostra pais la nostra terra . que un descerebrat mal dit ministra de Justicia , permeti , ignori , autoritsi , consisteixi i desmenteixi fets com aquest , no te cap força , ni ética ni moral per continuar en el carrec posat per un corrupta lladre i desgreciat com ell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *