L’Hospitalet decideix

  • Actualització 13 h 34 min.: I tant que decideix l’Hospitalet! Fa una mitja hora, la moció de suport al Pacte democràtic pel dret a decidir s’ha aprovat amb 19 vots a favor i 8 en contra. Els vots a favor són del Partit dels Socialistes de Catalunya, Iniciativa per Catalunya – Verds – Esquerra Unida i Alternativa, i Convergència i Unió. Els vots en contra corresponen al Partit Popular, aliat amb l’extrema dreta de Plataforma per Catalunya, que ha amenaçat i insultat els regidors d’Iniciativa.

L’Onze de Setembre, la gent que omplia el darrer tram a l’Hospitalet de Llobregat de la Via Catalana cap a la Independència es va donar les mans amb la gent del primer tram a Barcelona, a Sants. Avui, a les 10 h del matí, els nostres infatigables veïns de l’Assemblea Territorial de l’Hospitalet assisteixen al Ple municipal de l’Ajuntament, que començarà a les 10 del matí, en la presentació de la moció de suport al manifest Som una Nació, nosaltres decidim.

El manifest, que nosaltres subscrivim, el van signar 25 entitats, moviments socials, associacions, sindicats i organitzacions polítiques, el 18 de juliol. El presenten al Ple Iniciativa per Catalunya – Esquerra Unida i Alternativa, i Convergència i Unió. L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, segona ciutat de Catalunya en nombre d’habitants, no s’ha adherit al Pacte democràtic pel dret a decidir.

Pacte pel dret a decidir a l'Hospitalet de Llobregat

Algunes de les persones signants del Pacte pel dret a decidir a l’Hospitalet de Llobregat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *