Manifestació a Brussel·les

Manneken PisAtenció, aquest article ha estat actualitzat i al final trobareu unes recomanacions fetes per una persona que viu a Brussel·les.

El  programa previst per al dijous 7 de desembre a Brussel·les és:

  • Matí (11.00h): Gran manifestació. Parc del Cinquantenari, al costat de l’avinguda de Tervuren (Metro Merode), i acabarà la a la Plaça Schuman, davant la seu de la Comissió Europea i del Consell de la Unió Europea. La marxa clourà amb un acte polític amb la participació de personalitats internacionals i els representants de les entitats sobiranistes. Accés al plànol (GoogleMap)
  • Tarda (17.00h): Acte polític -engegada de la campanya electoral- en un recinte tancat. Pendent de concretar-se els detalls.

 

Us oferim unes utilitats a tenir en compte quan estiguem a Brussel·les manifestant-nos el 7 de desembre:

Un parell de tutorials per als dispositius Android:

Unes informacions pràctiques de la capital europea:

Per si volem moure’ns per Brussel·les:

Per si tens temps i vols anar a conèixer altres ciutats en tren:

S’han publicat ofertes d’autocar i de vols xàrter que ens han arribat d’algunes territorials de l’ANC i d’empreses privades. Les podeu trobar en aquests enllaços:

Mentrestant, si preferiu anar amb el vostre mitjà de transport, no desaprofiteu l’oportunitat de contactar amb companys de viatge en aquests grups:

·

·

ATENCIÓ!  Cal tenir en compte:

  • Que farà fred i humitat que es posa endins: es recomana portar guants, robar interior tèrmica, calçat còmode però calent i mitjons de recanvi. En cas de pluja, millor impermeables que paraigües.
  • El Parc del Cinquantenaire és un parc gran amb pocs llocs on poder prendre quelcom calent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *