L’Assemblea ens convoca a Cornellà el 30 de gener

  • Actualització del dia 27: la gent de Sants-Montjuïc ens trobarem finalment –el lloc i l’hora han canviat– a les 5.30 h, al costat de l’ascensor de la plaça d’Espanya — Gran Via, per anar plegats a Cornellà, fins a l’estació d’Almeda de la línia Llobregat dels Ferrocarrils de la Generalitat

Al cap de tres mesos de negociacions hem aconseguit un acord que ens reforça, tenim president i un Govern declaradament independentistes que tenen la missió i la intenció de fer realitat el mandat que els catalans i les catalanes vam expressar a les urnes el 27 de setembre.

Ara, però, cal empènyer més que mai, més junts que mai i més forts que mai, perquè tenim la independència a tocar i la volem aconseguir. Per aquest motiu el dissabte de la setmana que ve (30 de gener) organitzem un acte a la Fira de Cornellà (19.00 – 21.00 h) en què presentarem les línies de treball a seguir per construir una nova República més justa i democràtica.

A causa de l’aforament limitat de l’espai, només es permetrà l’accés a aquelles persones que s’hi hagin inscrit prèviament i que duguin l’entrada impresa.

Visca el poble unit, alegre i decidit! Endavant República, endavant Assemblea!

cartell30G


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *