#JoDefensoTV3

Volem guanyar. No podem concebre els mesos decisius que vindran sense una televisió pública que informi els nostres conciutadans de manera professional, independent d’interessos empresarials o polítics, cobrint de forma equànime tots els punts de vista, de la mateixa manera que no sabem imaginar la República Catalana sense una televisió pública de qualitat. Hi ha una estructura d’estat que ja tenim: els nostres mitjans de comunicació públics. Imagineu-vos que ens passés com a Escòcia amb la BBC, imagineu-vos que haguéssim de dependre de la gestió informativa esbiaixada de mitjans de comunicació espanyols com TVE, Tele5, Antena3 o 8TV.

Denunciem, alarmats, que Televisió de Catalunya perilla. Hi ha un concurs públic obert per externalitzar-ne ben aviat la gestió comercial. Amb uns criteris empresarials inaudits, haurem de pagar gairebé un milió d’euros a l’empresa adjudicatària, deixarem la font d’ingressos que és la publicitat i els secrets de la programació de TV3 en mans de la seva competència i privatitzarem, en fi, un servei que funcionava sense cap clàusula de salvaguarda convincent ni per als treballadors ni per a l’erari públic.

Si fóssim accionistes de la Coca-Cola, ens preocuparia que la direcció de l’empresa, al·legant una falta de liquiditat, tingués la pensada de vendre’s la nostra xarxa comercial i de distribució a la Pepsi, oi? Doncs penseu que, com a ciutadans, tots som accionistes de TV3 i que, a les empreses, qui té la darrera decisió és la junta d’accionistes, no pas els administradors en qui hem delegat la gestió. Fes tuit o m’agrada, si us plau, si no entens la decisió del consell d’administració la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de donar a la competència la gestió de la publicitat de TV3.

Algú creu que poder veure aquest 30 minuts sobre la Via Catalana no té preu?

Per ampliar la informació


Un comentari sobre “#JoDefensoTV3

  1. De cap manera es pot tolerar tanta injusticia, fins quan haurem de callar…..?
    La paciència tè un límit, i aquest penso que ja arribat al final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *