Jo, Xavier Silvestre, #tambésócindependentista

Xavier Silvestre 005 JL (245x300)Va néixer el 1974, i des de sempre ha viscut a Sants. Ha estat alumne dels Maristes, i ha ballat sardanes a la Colla Sang Nova, a l’Orfeó de Sants. Va col·laborar amb Sants-Montjuïc Decideix en l’organització de la consulta, en la mesura de les seves possibilitats perquè en aquella època va ser pare per segon cop, però volia participar de totes totes en un moment únic. És advocat, i treballa d’assessor jurídic en un ajuntament.

Quan et vas fer independentista?
Des de ben petit pensava que els catalans érem diferents dels espanyols, i el fet de procedir de famílies amb arrels catalanes i murcianes m’ajudava a conèixer millor tots dos pobles. Amb els anys, com més coses aprenia, més arguments arreplegava a favor de ser un país independent.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…perquè estimo la meva terra, amb la seva cultura, la seva història i la seva gent, i el millor que li puc desitjar és que sigui sobirana del seu futur.

Què creus que passarà els propers mesos?
Crec que cada vegada més gent s’adonarà que ser independents no ha de ser un problema sinó una oportunitat, i m’agradaria pensar que anirem en la direcció correcta.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Rica i plena. Econòmicament pròspera, socialment cohesionada, i nacionalment sobirana.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *