Jo, Tere Delgado, #tambésócindependentista

Tere-delgadoVa néixer el 1989 i sempre ha viscut al Poble-sec. Els seus besavis, els seus avis i el seu pare també hi havien viscut sempre. És membre de Poble-sec per la Independència. Estudia Filologia Catalana a la UB, treballa fent serveis de babysitting als hotels de Barcelona i, a més a més, és dependenta d’una botiga de Sant Antoni. Va ser voluntària a Barcelona Decideix recollint vots el 10A. La seva primera vinculació amb una organització independentista ha estat amb l’ANC. Prové d’una família independentista. El seu avi ja lluitava perquè Catalunya esdevingués un estat propi (tot i que els seus pares eren immigrants: la besàvia era d’Alcaine, al Terol, i el besavi, d’origen andalús). Així, van criar el seu pare amb aquests ideals que els han arribat a ella i a la seva germana. També va assistir a la manifestació del 10J.

Quan et vas fer independentista?
Des que vaig néixer. He crescut amb aquest sentiment d’injustícia vers el meu poble i la necessitat de ser un estat reconegut. Oficialment, però, des que em vaig inscriure a Poble-sec per la Independència.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…una qüestió de justícia i, sobretot, de reconeixement de la nostra identitat (llengua, cultura, sentiment…).

Què creus que passarà els propers mesos?
Seguirem lluitant per aconseguir la celebració d’un referèndum per esdevenir un estat lliure. Si el passat 11 de setembre va ser una diada històrica, aquest any… serà impressionant! Els polítics no poden mirar cap a una altra banda, ja no ens poden aturar!

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Lliure. Un cop siguem un estat reconegut m’agradaria que esdevinguem un país on hi hagi justícia social plena, on es persegueixi la corrupció, on es reconegui l’oficialitat de la nostra llengua i la nostra cultura, on es potenciï l’ocupació dels joves i on les futures generacions de catalans puguin créixer felices! Sense haver de lluitar per reclamar la seva identitat!

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *