Jo, Sergi Sarri, #tambésócindependentista

Sergi_sarriVa néixer el 1987 a Barcelona. Ha viscut tota la vida al barri de la Sagrada Família, però guarda una vinculació emocional amb el districte de Sants-Montjuïc, en concret amb el Poble-sec, el barri on va estudiar durant els 15 anys de la seva formació escolar a l’Escola Anna Ravell. Treballa de conseller tècnic al districte de Sants-Montjuïc.

Quan et vas fer independentista?
Als 14 anys. Va ser quan vaig prendre consciència que volia que el meu país fos lliure. Tant els meu pares com el meu germà hi van tenir molt a veure.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…el benestar de les persones i la supervivència de la nostra llengua i la nostra cultura.

Què creus que passarà els propers mesos?
L’Estat tensarà la corda, encara més, a nivell econòmic. I seran moments molt difícils. Hem d’esperar que Escòcia pacti amb el Regne Unit les regles del joc i llavors accelerar al màxim el procés de la consulta, amb Europa d’àrbitre imparcial.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Independent. Capdavantera en logística, ensenyament i gestió dels serveis públics. Més ben reconeguda en els camps de la literatura i la investigació. I, sobretot, més cívica.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *