Jo, Oriol Miarons, #tambésócindependentista

ORIOL MIARONS JL (245x300)Va néixer el 1973 i sempre ha viscut al districte, en concret al barri de la Bordeta. Va estudiar a l’escola Proa i també va ser waterpolista del Club Esportiu Mediterrani. També treballa al barri (tocant a l’Eixample). És consultor intern de finances en projectes internacionals d’una multinacional americana. Ha estat afiliat a Solidaritat, i ha donat suport a altres entitats que defensen la llengua i cultura catalanes.

Quan et vas fer independentista?
Als 14 anys, quan vaig posar l’estelada a la carpeta de l’escola.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…donar l’estatus que correspon a la llengua i la cultura catalana, i tenir un estat del benestar de veritat. Tinc ganes de deixar de justificar i respondre preguntes que no es fan als països estat.

Què creus que passarà els propers mesos?
No és gens clar, però espero que puguem avançar en la consulta.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *