Jo, Mercè Gasull, #tambésócindependentista

Merce_gasullVa néixer a Barcelona el 1961 i des de l’any 1993 viu a Sants amb la seva parella i la seva filla. Treballa de dependenta.

Quan et vas fer independentista?
Sempre m’he sentit arrelada al meu país, i a mesura que m’he fet gran i he tingut més informació, cada vegada m’he sentit més lligada a l’independentisme.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…per raons històriques, culturals, econòmiques… Som una nació diferent de la resta de l’estat espanyol que necessita recuperar la llibertat per poder ser. En definitiva, per justícia històrica.

Què creus que passarà els propers mesos?
Com és d’esperar, Espanya posarà el màxim d’entrebancs amb la col-laboració de les elits autonomistes. Espero, però, que la força del poble català els escombri i empenyi la classe política cap a la definitiva independència.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Una Catalunya lliure i catalana. Una Catalunya moderna, democràtica i pròspera que a mitjà termini pugui donar la mà a la resta dels Països Catalans i rescatar-los de la presó espanyola.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *