Jo, Marcel Fité, #tambésócindependentista

Marcel_FiteVa néixer el 1949 en un poblet del Pirineu i fa trenta-nou anys que viu a Hostafrancs. És lingüista, pedagog i escriptor, autor de treballs i articles sobre el món dels raiers i de llibres com Històries de vetllador, El carrer dels Petons i Un seient a la llotja, ambientat al barri d’Hostafrancs. També és autor d’un blog.

Quan et vas fer independentista?
Em va fer independentista veure que la interdependència en pla d’igualtat amb els altres pobles de l’Estat era impossible.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…democràtica. La democràcia espanyola només és una tapadora formal. Les raons històriques ratifiquen aquesta primera i principal raó.

Què creus que passarà els propers mesos?
Els propers mesos hi haurà un combat dialèctic molt fort, amb molta brutícia i condemnes anticipades per part dels mitjans de comunicació espanyols en general i d’alguns de catalans en particular.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Confio en una Catalunya molt democràtica, solidària i justa.

  • Índex de les entrevistes publicades.
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *