Jo, Lluís Fortuny, #tambésócindependentista

Lluis_FortunyVa néixer el 1960 a Sants, on viu i treballa (més o menys). És músic i component de la Companyia Elèctrica Dharma. El grup musical santsenc està molt arrelat al districte, i ja va donar suport a Barcelona Decideix i a les consultes sobre la independència, amb les quals va col·laborar amb vídeos i en diversos actes.

Quan et vas fer independentista?
Em vaig fer independentista a final dels anys setanta, durant la transició, en intuir i comprovar que per anys que passessin no es respectarien mai les diferents cultures que formaven part de l’Estat espanyol. Va ser molt decebedor comprovar que no tot era culpa de la dictadura.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…el dret dels pobles a decidir el seu futur i la defensa de les cultures petites com un bé cultural i universal enfront de les grans potències.

Què creus que passarà els propers mesos?
Que serà una lluita molt dura i plena d’entrebancs, però que si estem tots units i no ho deixem només en mans dels polítics, ens en podrem sortir.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Lliure, justa, sostenible, igualitària i respectuosa amb totes les cultures que hi convisquin com a enriquiment per a la nostra pròpia cultura.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *