Jo, Júlia Albas, #tambésócindependentista

Julia_Albas JL (245x300)

Va néixer el 1948 al barri de la Sagrada Família, i viu al nostre districte des que es va casar. Va col·laborar en les consultes del 10A, i també amb Solidaritat per la Independència. Al principi dels anys 1980, quan començava aquesta falsa democràcia, va col·laborar amb el PSUC, al districte de Sagrada Família, amb moltes iniciatives molt bones per al barri, concretament a la plaça de Gaudí –que no va poder ser, sempre pel mateix cas, la negativa de Madrid, per manca de diners.

Quan et vas fer independentista?
Fa uns quants anys que sóc independentista.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…per les grans injustícies. Perquè vull que la societat catalana avanci. Portem molts anys de retard en tot: cultura, llengua, drets socials, econòmics per descomptat, i perquè tot el món sàpiga i conegui al meu país, Catalunya.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
La Catalunya del futur, en primer lloc un govern escollit pel poble en llistes obertes, els bancs controlats per experts en la matèria, la justícia lliure, perquè no pugui veure corrupció, que no la controlin els polítics, i els mitjans de comunicació, el mateix, els Mossos d’Esquadra al servei del poble democràticament.

  • Índex de les entrevistes publicades.
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *