Jo, Jordi Joan Alsina, #tambésócindependentista

Jord_ Joan_Alsina 1 JL (245x300)Va néixer el 1957 a la vila de Sants, al carrer Canalejas número 29, indret de la botiga familiar La Cansaladeria, que avui és el seu lloc de treball. És mestre artesà cansalader i pertany a la cinquena generació d’una família dedicada a aquest ofici. El seu domicili actual és al carrer Badal. És promotor cultural, i està especialment vinculat a la cultura popular i tradicional. Ha escrit el llibre Gastronomia, festes i tradicions de Catalunya. Fa onze anys que és el cronista casteller i de cultura popular i tradicional de Rac1, al programa “La primera pedra“. La seva cansaladeria és un dels establiments amics de Sants-Montjuïc per la Independència.

Quan et vas fer independentista?
Jo no m’he fet independentista, jo he nascut a Catalunya i prou, sóc a la meva terra, ells ens ho han fet ser.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…
…que Catalunya sigui un país més a Europa amb hegemonia pròpia.

Què creus que passarà els propers mesos?
Els propers mesos ens faran la traveta tant com puguin. Si som independents, no serem més pobres; al contrari, més rics tant econòmicament i socialment com culturalment. Potser els pobres seran ells.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
El meu país, senzillament, la meva terra a totes totes.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *