Jo, Elisenda Vallès, #tambésócindependentista

Elisenda_vallesVa néixer el 1987 i actualment viu a l’Eixample, però ha viscut i s’ha criat al barri de Sants. Està a l’atur, acabant un màster de Criminologia, Política Criminal i Seguretat. Va col·laborar en la campanya de Sants-Montjuïc Decideix i va participar en el 10A.

Quan et vas fer independentista?
És complicat establir una data d’inici, però diria que va ser en l’adolescència.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…perquè ara mateix suposa una oportunitat per construir les bases del país que volem ser, podent assolir molta més justícia social i democràcia, i també per recuperar drets lingüístics i nacionals.

Què creus que passarà els propers mesos?
Crec que en els propers mesos l’Estat espanyol intensificarà la seva ofensiva, però també penso que és moment de no frustrar-se per aquests atacs i continuar en el nostre camí.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
M’agradaria que Catalunya, si pogués ser, formés part d’uns Països Catalans lliures. I, simplement, voldria que fos com els ciutadans que hi viuen volguessin, però sempre amb més democràcia, transparència i justícia social.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte.
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *