Jo, Cristina Dalfó, #tambésócindependentista

cristina_dalfo 2 JL (245x300)Va néixer el 1968. Fa temps que viu a Sants, un barri amb el qual se sent molt vinculada. Independentista convençuda, és membre de Sants-Montjuïc per la Independència i de l’ANC. Va participar activament en la campanya de Consultes del 10A al districte com integrant de Sants-Montjuïc Decideix. Treballa de professora de matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya i actualment forma part de la sectorial de Recerca per la Independència.

Quan et vas fer independentista?
Ho sóc des de sempre.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…per dignitat, per no tenir un estat que va en contra dels nostres interessos.

Què creus que passarà els propers mesos?
Crec que Convergència està alentint expressament el procés i, per tant, que no passarà res als propers mesos. Ara ja diuen que no som una majoria suficient (tot i que representem quasi 2/3 del Parlament) i que s’han de crear estructures d’estat (amb això podem estar-hi anys). Només van deixant passar el temps, amb proclames sobiranistes però sense cap fet concret.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Independent, d’esquerres i amb el català com una única llengua oficial.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte.
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *