Jo, Conrad Son, #tambésócindependentista

Conrad

Va néixer el 1966 al districte barceloní de Nou Barris, però coneix molt bé el Raval (hi va viure deu anys) i el Poble-sec (en fa quinze que viu al Paral·lel). Defensor del cinema eròtic en català, és un director de cinema porno reconegut mundialment, nominat als festivals de Berlín, Brussel·les, Cannes i Barcelona. Arrelat al barri i compromès amb el país, sempre està disposat a col·laborar amb el districte i el barri: ha fet de pregoner de les darreres festes del Poble-sec, és autor de les fotos del calendari bandarra dels castellers del Poble-sec i, de tant en tant, fa xerrades, participa en fires o va a sopars tertúlia. La seva oficina i el seu plató són també al barri. De fet, és on porta la majoria de projectes actuals: shows eròtics, rodatges i sessions fotogràfiques són majoritàriament realitzats al barri.

Quan et vas fer independentista?
De fet gairebé sempre ho he estat, no només políticament: sóc molt independent i crec que l’essència no és només ser-ho políticament, sinó també, empresarialment.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
… poder gestionar els nostres recursos i fer externament la venda del que realment som.

Què creus que passarà els propers mesos?
No ho sé, sincerament. El que és clar és que ja ningú no ho veu estrany ni ho veurà. Ara ens cal, bàsicament, seguir ferms, sense fer mal, però conscients que finalment tenim una oportunitat que no podem perdre.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Catalunya, vull que sigui oberta. Cal vendre de dins a fora. Cal que tothom entengui que som terra d’acollida, de bona gent a qui interessa treballar de valent. Hem de ser un país d’oportunitats, d’emprenedors; la meca dels autònoms, dels cooperativistes. En definitiva, de la gent que arrisca, que aposta i que creu que l’esforç ens farà encara més forts, lliures i solidaris. Catalunya ha de ser un model i un estereotip de valentia cultural, social i empresarial. Són tres trets fonamentals perquè el qui no s’hi avingui no s’arrisqui a entrar en una terra que ha estat fortament castigada per la deslocalització industrial i per una pressió fiscal angoixant.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *