Jo, Christian Selva, #tambésócindependentista

Christian_SelvaVa néixer el 1982. Tota la vida ha viscut a Sants, llevat d’una temporada d’un any i mig que va viure a fora. Com molts altres joves de la seva generació, ara mateix és a l’atur, però no está gens aturat: és membre del Col·lectiu Llibertari Negres Tempestes i de Sants-Montjuïc per la Independència i de l’ANC. Va col·laborar en la Consulta del 10A al districte, organitzada per Sants-Montjuïc Decideix.

Quan et vas fer independentista?
No recordo la data exacta, però sí que em vaig anar adonant de tot el que ens feia l’Estat espanyol.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
… cultural, lingüística, de dignitat de ser el que sóc.

Què creus que passarà els propers mesos?
No ho sé del cert. Poden passar moltes coses, tot s’està accelerant força, i el procés va caminant, però no ens podem confiar gens ni mica, la cosa pot acabar bé o en desastre.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Millor, més justa socialment, amb ganes i empenta de recuperar-se a nivell cultural (de llengua i tal), i més democràtica. En definitiva, un lloc millor del que és ara.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *