Jo, Carles Salvadó, #tambésócindependentista

Carles_salvadoVa néixer el 1966 a l’Hospitalet Centre, on ha viscut tota la vida, tot i que està empadronat, perquè és on li agradarà viure quan sigui gran, a Ginestar, Ribera d’Ebre. És funcionari de la Generalitat de Catalunya, en la branca de les telecomunicacions, però a mitjan anys 90 va treballar de professor de FP2 a l’escola OSCUS de Sants. En guarda un gran record, i l’emociona que algun exalumne el recordi. Forma part de l’ANC de l’Hospitalet, territorial que, assegura ell, és com una spin-off de la de Sants-Montjuïc, amb la qual l’ANC de l’Hospitalet manté una excel·lent relació. 

Quan et vas fer independentista?
Crec que no vaig néixer independentista. No em van educar ni a favor, ni tampoc en contra. Ara bé, hi ha un dia, no saps quin, que t’adones que l’encaix de Catalunya amb Espanya és impossible, sobretot perquè ells no ho volen. I aleshores, jo ara ja tampoc ho vull. No hi ha una data exacta. Ha estat un procés. I… no té marxa enrere. Sempre explico que, per motius professionals, he hagut de viatjar sovint a Madrid: a l’anada era federalista, però a la tornada era independentista.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…que vull que les coses es facin a la nostra manera, a la catalana, amb seny i rauxa. El poder, a prop del poble, i que els del poder siguin dels nostres.

Què creus que passarà els propers mesos?
No ho puc dir d’una altra manera: les passarem putes. I per acabar de ser negatiu, crec que no ens en sortirem però: a) Estarem contents d’haver-ho intentat i fer que els nostres fills ho tinguin més fàcil; b) M’acostumo a equivocar quan faig prediccions.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Rica i plena, sense supèrbia ni corrupció. Amb un nou model de gestió. Els àmbits nacional i social: quan tinguem el primer arreglat, el segon serà molt més fàcil de gestionar.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Un comentari sobre “Jo, Carles Salvadó, #tambésócindependentista

  1. Doncs si.
    Crec que les passarem molt magres. Que tu t equivocaras amb el pronostic. Aquest cop i contra pronostic;igual que va passar amb el .cat ( i tu ho vas viure en directe);ens en sortirem!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *