Jo, Anna Narbona, #tambésócindependentista

Anna Narbona 2 JLcorr

Va néixer a Barcelona el 1994, i sempre ha viscut a Hostafrancs. Va estudiar a l’Escola Joan Pelegrí. Des de ben petita li ha agradat l’esport, i en concret el futbol: hi va començar a jugar quan tenia set anys, amb l’equip de l’escola, i després va entrar al Sants, on va jugar dues temporades amb un equip mixt (era l’única noia). Aviat va tenir l’oportunitat de fer realitat el seu somni: entrar al Barça. S’hi va estar una temporada perquè, tot i que van guanyar la lliga, la direcció del club va decidir prescindir dels equips femenins més joves. En acabar el batxillerat el curs passat, va passar la prova de selectivitat, però com que no va obtenir plaça a la universitat, ara va a l’acadèmia el Racó d’Art del carrer Cros, on fa pintura a l’oli i dibuix, una altra de les seves passions. S’ha fet voluntària d’Avismón per col-laborar-hi en tot el que pugui, i les estones lliures passeja la seva gosseta i, plegades amb les amigues pels carrers del barri. Aban de començar el proper curs, té previst de fer una estada a Anglaterra fins al juliol, per aprendre-hi bé l’idioma. Quan torni, vol començar publicitat i disseny a la universitat.

Quan et vas fer independentista?
Des de petita, a casa sempre m’han ensenyat a estimar el meu país.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
El nostre país ha de ser lliure com qualsevol altre país del món.

Què creus que passarà els propers mesos?
Seran de lluita política, social i econòmica, i Espanya intentarà que no ens en sortim. Però ens en sortirem!

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Independent, moderna, normal, on no calgui lluitar per coses bàsiques com la llengua, la identitat… sinó que pugui mirar al futur amb confiança i dignitat. Un país que, havent assegurat la supervivència, pugui ser capdavanter entre els països del món. Tot i això, no hem d’oblidar la resta dels Països Catalans perquè, plegats, encara serem més forts.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *