Jo, Alfred Bosch, #tambésócindependentista

Alfred_Bosch

Va néixer el 1961 i viu a Barcelona, al barri de Ciutat Vella. Ha exercit de professor d’Història a la Universitat Pompeu Fabra, al Hood College i a les universitats de Chicago, Londres, Ibadan i Witwatersrand. És historiador, novel·lista, assagista i estudiós de la realitat africana i ha obtingut, entre d’altres, els premis Sant Jordi, Ramon Llull i Prudenci Bertrana. Actualment és diputat al Congrés espanyol. Va ser el portaveu de Barcelona Decideix. El 2011 va assistir al lliurament que es va fer al teatre Sant Medir del Premi Nacional President Lluís Companys a Sants-Montjuïc Decideix. És un tuitaire activíssim.

Quan et vas fer independentista?
Quan vaig veure que ho havia de ser si volia que Catalunya continués existint com a país. De molt jove, abans dels 20 anys.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…que vull que sigui un país normal.

Què creus que passarà els propers mesos?
Que avançarem cap a l’estat propi i que això serà més urgent per la crisi i l’estrangulació de l’estat

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
Com la d’ara però lliure, justa i pròspera.

  • Índex de les entrevistes publicades.
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *