Jo, Agustí Castell, #tambésócindependentista

Agusti_castellVa néixer al 1952 a Ulldecona, però la seva família es va traslladar a Barcelona quan ell tenia dos anys. Quan es va casar, va anar a viure amb la seva parella a un apartament de lloguer a les Corts i al cap d’un any ja es van venir a viure a Sants. Treballa a les oficines d’una empresa del sector de la pell. Ja abans de les consultes va anar amb Deumil.cat a Brussel·les i a partir de llavors ha anat participant en diferents iniciatives com el 10A i, quan es va crear Solidaritat Catalana, s’hi va afiliar.

Quan et vas fer independentista?
Crec que no m’he fet independentista en una data concreta, perquè tot el meu entorn infantil i adolescent l’he viscut en català (deixant a banda els estudis). Per tant, el dia a dia et fa adonar de la importància de la teva cultura i la teva història.

Completa la frase “Si hi rumio, la meva principal raó per defensar que Catalunya sigui independent és…”
…molt senzilla: la independència ens donarà l’oportunitat de viure com nosaltres acordem, un somni intermitent que ara es farà realitat i finalment ens podrem dedicar al nostre futur.

Què creus que passarà els propers mesos?
Els propers mesos, ens els passarem gaudint de tempestes d’esperança, els contraris al dret a decidir van perdent la raó i no tenen arguments per canviar els sentiments de la majoria de catalans.

Com t’agradaria que fos la Catalunya del futur?
M’agradaria que Catalunya fos una república amb partits que es presentin amb llistes obertes, amb el català com a única llengua oficial i dins d’Europa, perquè som a Europa.

  • Índex de les entrevistes publicades
  • Explicació del projecte
  • Les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre es publiquen de dimarts a divendres.
  • A diferència del contingut general d’aquest web, Sants-Montjuïc per la Independència restringeix l’ús de les entrevistes a la gent de l’Onze de Setembre. Només n’autoritza la reproducció en un altre web si la persona entrevistada hi dóna el seu consentiment, tot respectant el marc general que es deriva d’una llicència d’ús obert by-nc-sa, és a dir, amb atribució d’autoria, per a ús no comercial i a compartir en les mateixes condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *