II Assemblea General Ordinària de l’ANC a Tarragona, el dissabte 5 d’abril

Aquest dissabte l’Assemblea Nacional Catalana vol omplir el Tarraco Arena a Tarragona. L’assemblea no és oberta al públic en general, si bé els membres de ple dret hi poden assistir amb una persona acompanyant.

  • Inscripcions, documentació, al web de l’Assemblea
  • Si ja t’hi havies inscrit i ara decideixes anar-hi acompanyat/ada, hauràs d’enviar un correu a web@assemblea.cat. Indica’ls-hi el teu nom i NIF: donaran de baixa la primera inscripció perquè puguis tornar a inscriure’t, aquesta vegada afegint-hi l’acompanyant.

T’agradarà fer memòria. El 17 de març de 2013 publicàvem el comunicat de l’ANC posterior a l’assemblea de Girona: “L’ANC aprova el full de ruta i encara el camí cap a la independència”, i completàvem la notícia amb vídeos, com el de la presentació de la Via Catalana, i fotos.

El Tarraco Arena és l'escenari del concurs anual de colles castelleres (foto de Pere López (Own work) [CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons)

El Tarraco Arena és l’escenari del concurs anual de colles castelleres (foto de Pere López (Own work) [CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons)

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *