HEM GUANYAT. SOM-HI !

El director de Vilaweb, Vicent Partal, i el Vice-president de l’Assemblea Nacional Catalana, Agustí Alcoberro, han omplert aquest vespre la Sala d’Actes de les Cotxeres de Sants. L’expectació per a la xerrada titulada “Hem guanyat. Som-hi!”, organitzada per Sants-Montjuïc per la Independència era tal, que desenes de persones s’han hagut de quedar a l’exterior. Poc abans de començar, Vicent Partal se’ls ha dirigit per oferir-los una versió breu del que diria un cop dins la sala.

Agustí Alcoberro ha reconegut la complexitat del moment actual, amb l’economia intervinguda i sense pressupostos. Per sortir d’aquesta situació, ha afirmat, “caldrà coratge, perseverança i intel·ligència“.

Vicent Partal ha apuntat que l’actuació del Govern durant l’aturada de país del 3 d’octubre no va ser la més encertada, tot i mostrar-se orgullós de la nostra classe política. També ha qualificat d'”heroic” el comportament dels catalans i catalanes el dia del referèndum.

Aquesta xerrada arriba en un moment clau: l’endemà de la recuperació del Parlament de Catalunya després de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució i a pocs dies per al debat d’ìnvestidura que ha de retornar la legitimitat a la institució del President de la Generalitat. Per part del públic que hi ha assistit es manté -no podia ser d’altra manera- l’exigència de seguir empenyent per fer realitat la República guanyada a les urnes per partida doble.

Podeu visionar el vídeo de l’acte en aquest enllaç: https://youtu.be/zy6erqVV4Z4

Aquestes són algunes de les fotos de l’acte:

2037

2116

2038

2039

xarxes alcoberro partal


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *